top of page

Els nens i les nenes passen també per èpoques de malestar emocional, però la manera que tenen d’expressar-ho és molt diferent que la dels adults. Moltes vegades no tenen els recursos necessaris per expresar què els preocupa i per tant, l’angoixa i la inquietut es manifesta a través de la irritabilitat, la por, transtorns del son, hostilitat, decaiment o mal comportament, d’entre d’altres.


En les sessions de psicoterapia infantil, creem un entorn protegit on les criatures poden expressar les seves emocions, necessitats i desitjos, així com els conflictes interns. El nostre objectiu és ajudar a gestionar i eliminar els bloquejos emocionals que interfereixen en el desenvolupament armònic del nen/a, acompanyant-lo/a per 

què sigui capaç de trobar nous recursos i solucions des del respecte del seu propi espai.

A la vegada i per poder portar a terme un bon acompanyament psicològic, és necessària la col·laboració amb els pares i la familia. D’aquesta manera, el treball conjunt entre el profesional i la famila convida a concebre noves perspectives sobre l’educació i l’acompanyament infantil basades en el respecte, la comprensió i l’acceptació de cadascun dels membres per tal de generar noves vies de diàleg i nous camins emocionals.

 

Les activitats en la psico-teràpia infantil a Nensiadults passen fonamentalment pel joc, creatiu i d’expressió i per l’espai de conversa. En certs casos, a més, recomanem complementar les sessions de psico-teràpia ambs sessions d’osteopatia infantil per tal d’afavorir encara més el benestar de la criatura.

Durada del tractament: 60 min | Visites concertades al 93 725 04 10 o mitjançant WhatsApp al 625 164 880.

bottom of page