top of page

A Nensiadults tractem els nostres pacients a través de dues branques diferents de la psicologia; la psicologia humanista i la teràpia conductual.

 

La psicologia humanista i integradoracreu en el potencial de les persones per créixer i desenvolupar-se. Així, la psicoteràpia proposa activitats que permeten integrar tots els sistemes de la persona -cos, emocions, pensaments, creences, i experiències- per afrontar situacions difícils que generen por, angoixa, estrès, rebuig o insomni. 

 

A través de l’ús de tècniques com l'anàlisi transaccional, tècniques psico-corporals, exercicis d'expressió mitjançant la paraula, el dibuix, el joc, la relaxació i visualització 

tractem els nostres pacients comprenent les posibles dificultats en la comunicación i ajudant-los a descobrir noves eines i maneres de relacionar-se més funcionals i pràctiques.

 

La teràpia cognitiva-conductualdisposa d’una base científica molt extensa. Els procediments aplicats han estat investigats amb rigorosos mètodes experimentals, actualment, molt lligats als avenços en neurociències. Per aquest motiu, les probabilitats d’aconseguir els objectius plantejats, la estabilitat i salut mental que necessitem per poder dur a terme la nostre vida amb total normalitat, són molt elevades.

 

En aquest tipus de teràpia hi ha tres objectius: avaluació, diagnòstic i tractament. A les primeres sessions s’avalua el problema del pacient des d’un punt de vista cognitiu, resolent de manera conscient com els nostres pensaments negatius influeixen o afecten la nostra salut mental i emocional.

 

Una vegada diagnosticat o reconegut l’origen del problema, procedim a tractar-lo utilitzant diferents tècniques i/o eines per aconseguir un canvi a nivell cognitiu i de comportament.

Durada del tractament: 60 min | Visites concertades al 93 725 04 10 o mitjançant WhatsApp al 625 164 880.

bottom of page