top of page

L’osteopatia pediàtrica ajuda a l’infant des del moment de néixer fins a l’edat adulta. En els tractaments osteopàtics pediàtrics tenim molt present el part de cada nen/a, ja que pot influenciar directament en el propi estat del nadó.

 

Els nens nascuts amb ajuda tècnica com cesària o ventoses de vegades poden tenir més dificultats per adaptar-se als canvis produïts pel seu desenvolupament i creixement pel simple fet de no haver pogut pasar pel canal de part. No obstant, hi ha molts altres factors que poden condicionar que algun dels sistemes de l’organisme de qualsevol nadó no acabin d’equilibrar-se i funcionar correctament.

 

osteope22.jpg

Nensiadults ajudem a l’infant a través de l’osteopatia a créixer d’una forma més sana i equilibrada, ensenyant al cos a treballar de la forma més correcta i evitant l’aparició de complicacions com els còlics del lactant, problemes de succió, trastorns de la son, torticoli congènita, craneocefàlies, constipació, refuxe o bronquiolitis i bronquitis.

 

Per altra banda tractem molt sovint nens/es que no gategen o no ho fan del tot correctament que solen adoptar pitjor postura, marxa i equilibri per tal d’evitar futurs problemes en l’adolescència com l’escoliosi o cifosi degudes a la debilitat de la musculatura de l’esquena i les cames.

Durada del tractament: 45 min | Visites concertades al 93 725 04 10 o mitjançant WhatsApp al telèfon 625 164 880.

bottom of page