top of page

L’objectiu de l’osteopatia obstètrica és mantenir la correcta mobilitat de les estructures del sòl pèlvic ajudant al cos de la dona a millorar la seva salut uroginecològica.

 

Patologies freqüents com el dolor menstrual, la coccigodinia, les infeccions d’orina recurrents o posibles molèsties durant el coit són degudes moltes vegades a tensions o restriccions en les estructures de l’àrea uroginecològica o d’inervació del sòl pèlvic que amb l’osteopatia milloren amb facilitat.

 

Aquestes tensions o disfuncions de la mobilitat de les estructures uroginecològiques, en els casos més extrems, poden produir infertilitat en dones totalment sanes i amb

nensiadults_osteo_pediatrica.jpg

La valoració osteopàtica durant el pre i post part és molt  important per facilitar una bona adaptació del cos de la mare en tot l’embaràs, ajudant al cos a adaptar-se al creixement de la panxa i al part, així com també al post part per tal de recuperar adequadament les curvatures naturals del cos de la dona.

 

Alhora, el tractament osteopàtic sobre cicatrius ocasionades per episiotomia, cesària, endometriosi o intervencions quirúrgiques abdominals preveu possibles adherències o transtorns de la sensibilitat de la zona, així com disfuncions viscerals produïdes per la mateixa cicatriu.

 

Per altra banda, la ptosis o prolapse de bufeta i úter, també són molt freqüents en dones amb parts traumàtics o en la maduresa per una falta de tractament de la zona en el post-part inmediat.  

 

A Nensiadults utilitzem tècniques manuals indolores en el tractament osteopàtic que són parlades i pactades prèviament amb la pacient. Les tècniques sempre són respectuoses amb la dona i amb el nadó en el cas de dones embarassades.

 

En el cas dels homes, les disfuncions de la pròstata i el recte són habituals a partir dels 50 anys. Una correcta evaluació de la musculatura del sòl pèlvic i abdomen pot prevenir i tractar l’aparició de disfuncions de pròstata i recte. 

una bona reserva ovàrica. En aquests casos, el treball amb osteopatia pot facilitar-los l’embaràs, ajudant al cos a trobar el seu equilibri i per tant, la salut i benestar del cos. 

 

Durada del tractament: 45 min | Visites concertades al telèfon 93 725 04 10  mitjançant Whatsup al 625 164 880.

bottom of page